Zoek jij een Club in Barendrecht waar je kunt trainen voor HYROX?

Club James is een gecertificeerde HYROX gym, wat inhoudt dat onze instructeurs getraind zijn om jou voor te bereiden op de HYROX races.

 

The Fitness Race For Every Body

HYROX is een mix van hardlopen en functionele krachtoefeningen, waarbij het doel is om zo snel mogelijk door een volledige serie heen te rammen. Bij een HYROX-evenement doen alle deelnemers dezelfde oefeningen op hetzelfde parcours. Het is de bedoeling dat je het gehele parcours zo snel mogelijk aflegt. Degene met de snelste tijd wint, zo simpel is het. Maar uiteindelijk ben je er natuurlijk voor jezelf en wil je gewoon een mooie tijd neerzetten (en het parcours afmaken).

Er zijn tien verschillende categorieën waarin de deelnemers het tegen elkaar opnemen. De afstanden zijn in elke categorie hetzelfde, alleen het gewicht is anders. Zo kunnen mannen en vrouwen individueel meedoen aan de reguliere events waarvoor je je kunt aanmelden. Daarnaast is het ook mogelijk om de uitdaging in duo’s en relay’s aan te gaan en dat kan in de mannelijke, vrouwelijke en gemixte competitie.

      GRATIS PROEFLES

         

 

Benodigheden

Eigenschappen

intensiteit

Hoog

gevoel

Hoog Energie

Doel

Cardio & Kracht

Locatie

Indoor en Outdoor

duur

60 of 90 min

datums

Maandag 18:00 uur
Dinsdag 18:45 uur
Dinsdag 19:45 uur
Vrijdag 18:30 uur