Program Detail

Balance

Bij balance kun je genieten van bewegingen uit yoga, tai chi en pilates. Het is je persoonlijke time-out van het dagelijks leven en zorgt voor een gezond lichaam en een gezonde geest.
Je doet eenvoudige en veilige yoga bewegingen om je hele lichaam sterker en flexibeler te maken. Het controleren van je ademhaling is onderdeel van alle bewegingen en de instructeur geeft altijd opties voor beginnende deelnemers.

Als je nog nooit aan yoga hebt gedaan, dan is Balance een geweldige kennismaking met deze discipline en een goede aanvulling op alle andere sporten. De variatie in Balance zorgt ervoor dat ook mensen die al bekend zijn met yoga erg genieten van de les.
Een motiverende mix van yoga, tai chi en pilates.
Als je nog nooit aan yoga hebt gedaan, dan is Balance een geweldige kennismaking met deze discipline en een goede aanvulling op alle andere sporten. 

Voordelen:
Meer kracht en flexibiliteit.
Je laat stress en spanningen los.
Na de les voel je je rustig en relaxed!

 

Waarom het werkt:
Door een gecontroleerde ademhaling, concentratie en een gestructureerde serie van stretches, bewegingen en poses op muziek, creëren we een holistische workout waardoor je je lichaam in harmonieuze staat en balans brengt.

Benodigheden

Eigenschappen

intensiteit

Medium & Hoog

gevoel

Hoog Energie

Doel

Cardio & Kracht

Locatie

Groepszaal

duur

60 min

datums

Iedere Woensdag & Zaterdag