over ons

Over Ons

wie zijn wij

Bereik jouw gezondheids- en fitnessdoelen met onze alles-in-één sportschool. Onze unieke combinatie van fitness, groepsfitness en groepslessen zorgt ervoor dat je op een leuke manier je doelen kunt bereiken en behouden. Of je nu van yoga, Xcore, kickfun of spinning houdt, wij hebben het allemaal. Word nu lid en ontdek de energieke en ondersteunende community die wij bieden.

15 +

Jaar Ervaring

sleutel
tot succes

Een persoonlijk en effectief trainingsprogramma op maat –de sleutel tot jouw succes.

Met dit systeem kan er een persoonlijk en effectief trainingsprogramma op maat worden gemaakt, geheel aangepast aan het actuele conditieniveau en de doelstellingen van jou als klant.
Dit programma wordt opgeslagen op het draagbare Technogym System geheugen (de TGS-sleutel) Na elke training worden alle trainingsresultaten nauwkeurig opgeslagen en verwerkt. De centrale Unity self houdt alle trainingsgegevens bij en geeft overzichtelijke grafieken van de trainingsperiode. De trainers passen de training aan zodat je periodiek verrast wordt met een nieuw schema.

Voordelen van
De sleutel

Trainingsresultaten worden na iedere training opgeslagen, een volgende training wordt automatisch aangepast aan de voorafgaande resultaten; Het is mogelijk alle trainingsresultaten thuis op de computer te zien. Er zijn oneindig veel trainingsvariaties mogelijk met de sleutel, waardoor een training nooit saai of vervelend is.

jouw eigen
begeleiding

De TGS-sleutel begeleidt je naar de toestellen waarop je gaat trainen. Dit wil zeggen, het systeem wijst je naar het desbetreffende trainingstoestel. Je hoeft niet meer te onthouden hoeveel herhalingen en sets je dient uit te voeren, dit zal het toestel voor je aangeven. Deze feedback is gemonteerd op de krachttoestellen. Tevens kun je zien op de cardiotoestellen hoelang je gaat trainen met een bepaalde level. De TGS-sleutel zorgt voor een eenvoudige en begeleidende training. Alles wordt automatisch voor je aangegeven. Wanneer je je training hebt afgerond, kunt je de sleutel uitlezen op de Unity Self. Via deze console en het Mywellness account kun je je trainingsresultaten nalezen. Naast de begeleiding via de Mywellness cloud zijn er ervaren fitness instructeurs aanwezig.

De GYM

F.A.Q.

Veelgestelde vragen

Maandag t/m donderdag
07:00 uur tot 21:30 uur

Vrijdag
07:00 uur tot 20:00 uur

Zaterdag & Zondag 
08:30 uur tot 12:00 uur

Als je zwanger bent is het geen probleem om lekker door te sporten, het is altijd mogelijk om dit onder begeleiding van een trainer te doen. Op het moment dat je liever niet meer wil sporten is er een mogelijkheid om je abonnement te bevriezen. Neem hiervoor contact op met info@clubjames.nl